Esmaspäev, 27. märts
Teisipäev, 28. märts
Kolmapäev, 29. märts
Neljapäev, 30. märts
Reede, 31. märts
Laupäev, 1. aprill
Pühapäev, 2. aprill
TMW valik mõnusamaid restorane ja kohvikuid peakokkade erimenüüde ja -soodustustega festival külastajaile. Üheksas väljaanne linnafestivalist tutvustab pealinna eksootilisi rahvuskööke, menukat tänavatoitu, käsitöökohvi ning üleilma tunnustatud põhjamaist gurmeed.
Ka sel aastal Disaini- ja arhitektuurigaleriis avatava TMW pop-up restorani menüü eest vastutab tänavu Hiiumaa soul-food resto Ungru. Peakoka Andrus Talvari juhtimisel pakutakse nädala vältel festivali külalistele saarerestorani toidukaardi paremikku, mis valmistatakse värskeimast saarepealsest toorainest.
Lisaks pop-up restoranile leiab „TMW maitsed“ programmist tervelt 32 söögikohta, mis pakuvad peakokkade poolt hoolikalt koostatud TMW erimenüüd ning soodustusi nii tava- kui erimenüült festivalipassi omanikele. Tänavu on festival võtnud südamesooviks tutvustada varasemast rohkem rahvuskööke, aidata kaasa keskkonda säästvale toiduvalmistamisele ning panustada jäätmevabasse tarbimisse. Loe osalevatest restoranidest lähemalt siit.
Tänaseks väljakuulutatud eriõhtusöögid on Peeter Piheli trash cooking ja kodune Mehhiko õhtusöök Leonardo, Carlose ja Antonioga. Osta meie eriõhtusööke TMW veebipoest.
TMW Maitsed 2017 söögikohad:
TMW pop-up restoran Ungru
August
Babulja
Björn
Bollywood
BONA
Burger Box
Gotsu
Kaerajaan
Klaus
Korsten, Armastus & Hea Toit
Kärbes Kitchen & Bar
La Tabla
Leib
Mademoiselle Solaris
Magnuna
MEKK
Mimosa
The capital of Estonia, a burgeoning food scene disproves the stereotypes surrounding Baltic food. A massive celebration of modern Estonian culture.
Merlin Jobst, Vice Munchies